当前位置:首页 学习方法 CEveryone’s at it, even my neighbors. I th

CEveryone’s at it, even my neighbors. I th

发布时间:2023-02-19 17:14:45

题目内容:

CEveryone’s at it, even my neighbors. I th

CEveryone’s at it, even my neighbors. I th

CEveryone’s at it, even my neighbors. I th

C

Everyone’s at it, even my neighbors. I thought I might be the only person left in the world who hadn’t done an eBay deal. So, I decided to try my hand at online auction(网上拍卖).

Buying for Beginners

Sign up on www. eBay. co. uk. Most items (e.g. tables, computers and books) ready for auction will come with a picture and a short description; others may be marked with “Buy It Now ” and have a fixed price. You can buy these right away.

If the item is being auctioned, you offer the highest price you are prepared to pay and eBay bids (出价) for you. The bid will be increased little by little until it goes beyond your highest bid, then you are emailed and asked if you would like to bid again. Auctions last up to 10 days and when they finish, you get an email telling you whether you have won the item.

How to Pay

Sellers decide how they would like to be paid and you need to check this before placing a bid as you might not want to post a check or postal orders. The easiest way is through PayPal, an online payment system that takes the money away from your credit card.

Selling Made Simple

If you plan to sell on eBay, it helps to include a picture of the item. I followed my friends’ advice and put up the items I wanted to sell for a 10-day auction, starting on a Thursday. This way buyers had two weekends to bid.

The big Things in Life

It’s easy to post a small item, but furniture is a big part of eBay and this has to be collectively sent by deliverymen. Check the ways of delivery before you bid.

64. What is the passage mainly about?

A. How to make payment online. B. Ways of making delivery online.

C. How to use an online-auction system. D. Advantages of an online auction system.

65. After bidding for an item, a buyer ________.

A. has chances to make higher bids B. will get what he wants in ten days

C. should make payment immediately D. may check its picture and description

66. The easiest way of making payment mentioned in the passage is ________.

A. through a local banking system B. by sending the money to the seller

C. through an online payment system D. by paying the deliveryman directly

正确答案:

64---66CAC

答案解析:

考点核心:

政治经济类文章的概念:

要做好这类阅读,平时就要注意了解国内外发生的政治经济大事,掌握一定背景知识,对这类文章的叙述特点及内容安排有一定了解,还要扩展这方面的词汇。阅读这类文章,要抓住文章的核心,即文章整体和各段主要在说什么,也要注意段落之间的逻辑关系。

温馨提示:
本文【CEveryone’s at it, even my neighbors. I th】由作者 行唐县玉城中学 转载提供。 该文观点仅代表作者本人, 自学教育网 信息发布平台,仅提供信息存储空间服务, 若存在侵权问题,请及时联系管理员或作者进行删除。
(c)2008-2025 自学教育网 All Rights Reserved 汕头市灵创科技有限公司
粤ICP备2024240640号-6